• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Eilne päev läks kiiremini kui arvata oli. Hommikul ootas mind üllatus, tööle jõudes, avastasin, et mu leti taga pesitsevad soojad sõõrikud. Alguses oli selline naljakas hetk, minuti jooksul kuulsin ma juba tuttavaid hääli. Põhimõtteliselt oldi enne mind juba kohal. Päeva edenedes hakkasin oma sõpru tööle rakendama, andes neile kleepse ja topse. Mina kui ka s nemad olim suhteliselt rahul, käsi peseb kätt teise sõnaga.

Julgesin eile proovida kurgi ja mandli siirupiga külema latet. Teades, juba enne seda, et missuguse lõhnaga kurk on, otsustasin ma seda siiski proovida.  Ma sain sellest  peaaegu ” lapsepõlvetrauma”. Ei kujuta ette, kui keegi peaks seda minu käesttellima, ei teagi kohe, mida neile õelda

Praegu annab juba tunda, et oleks võinud nagu rohkem magada kui kaks tundi. Täna pean ka tööl olema ja seda mitte graafiku alusel..Silver, sa ei kujuta ette, kui palju jamamist selle jamaga on. Ja muidugi, see pole enam sinu asi  ja sind ei huvita aga ikkagi. Hetkel tahaks küll paar kurja sõna õelda..Kusjuures ma pean olema homme kell 11 platsis . Ja täna õhtul on meil soola kass. Sellega on isegi rohkem organiseerimist kui mu enda sünnipäevaga.. nüüd ongi see hetk, kus mind ei huvita, kellega ning kuidas sa tuled aga mina tahan sind näha ja näengi.

ja ma ikkagi köhin nagu loom. Eilegi veel õeldi, et mul on suitstaja köha..päris sitt variant see.

Lisa kommentaar