• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

eile alustasin oma päeva päris tervislikult. Käisin poes, otsin kaks suurt õuna, ühe tervislikuma jogurti, euroopasalati( mis oli täis rohelust) ja jõin peale porgandimehu. Ma ei joonud töö juures isegi kohvi, vaid ma eelistasin teed piimaga, mis polnud sugugi halb valik, järjekordselt.  Päev möödus tiksudes, tiksusin päevaga koos õhtusse. Vahepeal tulid beebisossud külla , pakkusid mulle oma meeldivat seltskonda.

peale tööd käisin veel Mökust läbi. Andres tegi kooki ja sain tasuta kohvi veel kauba peale. Üheteistkümneks jõudsin ma koju, veetsin seal kaks tundi ja siis otsustasin minna linna peale. Algselt pidin minema majanaabritega aga nad ei jõudnud nii kiiresti viina ära juua. Otsustasingi minna üksi, käisin kõik võimalikult kohad läbi. Purjus inimesi oli hulgim. aga ma nägin üllatavalt palju tutvusi, selle lühikese aja jooksul.Magama jõudsin ma peale nelja. Ma isegi ei hakka enam kurtma , et kui sassis mu unereziim on. Tegelikult seda pole ollagi, tavaliselt magan ma öö jooksul neli tundi, mõnikord isegi vähem. Suurem jaolt on see minu viga, või ma süüdistan selles unematit, kellega mul pole ammu enam koos lõbus olnud.

Homme aga lähen pealinna ja ülehomme maale. Ma nii ootan, lõpuks ma saan magada oma päris voodis, seda ei anna mitte millegiga võrrelda.

Lisa kommentaar