• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

ma tahaksin tunda sedasamust tunnet ja heaolu, mida ma tundsin , olles koos sinuga. Ma sooviksin, et ma kuuleksin õhtuti su häält sama puhtalt nagu ma seda tookord kuulsin. Ma tahaksin nautida sinuga neid samu hetki üha uuesti. Kui ma saaksin, keriksin nad kõik tagasi  ning elaks need hetked uuesti läbi . Tavaliselt kordussaated pole mulle kunagi istunud aga sellega on hoopis teistmoodi. Kõik oli teistmoodi, see oli üleüldse teistmoodi suhe, see kõige siiram. Lugedes neid vanu blogi sissekandeid, on näha seda, kui tähtsat rolli me teineteise elus mängisime. Sa lihtsalt täitsid minu päeva, mina vastasin samaga, pühendades iga vaba hetke sinule. Sa ei kujuta ette, kui tänulik ma sulle selle aja eest olen. Kõige naljakam oli see, kuidas kõik meid paari tahtsid panna, viidates sellele, et kui tihti meid igalpool koos nähti. Ainult meie teadsime, mis meie vahel oli. Oli see sõprus või oli see meeldivus, või siis mõlemat.

See meenutus tuli kõik ühe laulu tõttu ,mille ma uuesti arvutisse soetasin. See on see lugu, meie lugu, mida sa mulle õhtuti ikka  laulsid ja mängisid, senikaua kuni ma unne vajusin. Osadel lauludel on võime tekitada ja meenutada neid vanu emotsioone, mis just selle lauluga kaasas on. Mina nimetan neid emotsioonidepakikesteks.

Ja juhul, kui sina, peaksid seda lugema, siis tea, et sa olid üks erilisem inimene minu elus, sa näitasid mulle asjade teist poolt, kui ka külge

Nüüd kui sa tagasi tuled, tahan ma selle kaotatud aja tagasi teha

Armastusega, Täpsu:*

Lisa kommentaar