• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Saan nautida paar hetke interneti maailma. Jõulud möödusid mul rahulikult, enne seda oli muidugi Rauli sünnipäev, mis läks igastahes asja ette! Peale seda oli toimusid koosistumised minu juures, sealt sai kõik see pasahunnik alguse. Lihtsalt tuimalt lajatati näkku. Päev päeva järelt. Mingi hetk tahtsin ma igastahes kõik perse saata ja alla anda aga enne seda end mällu juua. Õnneks, ei läinud nii..aga las jääda. Vähemalt enamus sitta jäi vanasse aastasse. Uuel aastal uue hooga

Minu vanaaasta ära saatmine möödus Kohtla-järvel. Istusime koos katuse peal ja jõime šhampust. Mis oleks olnud veel nauditavam?. Mul on siiralt hea meel, et mul on olemas keegi, kes muudab isegi mu kõige sitema päeva kõige ilusaimaks! Hetkel tundub see isegi uskumatuna. Sest kunagi pole mul olnud suhtealgus nii hea ja nii magus nagu see hetkel on.

Ta on lihtsalt hämmastav. Mu maapealne paradiis!

Uue kodu leidsin ka, kõigest paari päevaga!  Varsti saate mulle soolaleivale tulla. Kahetsen ainult seda, et ma varem sealt ära tulnud.

ja sina võid jätkuvalt perse minna. Vähemalt senimaani kui sa mu ees ei vabanda. Nii lihtsalt ei tehta. Ja poleks uskunud, et sa sülitad selle kõige peale!

Täna kasutasin esimest korda eurot.Segaduses nagu ma olen, minugi poolest võiks..vahet pole,las jääda. Kõike ka päris perse ei viisti saata! Ma usun, et see vajab harjumist.Kohati on see isegi naljakas.

Nüüd ütlen ma nägemiseni, sest ma ei tea, millal ma uuesti blogida saan!

Head uut teile, mu sossud.

Lisa kommentaar