• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Eile öösel koju jalutades, taipasin ma seda, et kui paha võib olla siiski see  liigne lumi ning kui palju see  tegeliklult inimeste aega röövib. Igale kühveldajale, soovisin ma igastahes  “jõudu” ja neid oli selle pisikese maa kohta kaunis palju. Kodus üritasin veel asjadele omad kohad leida aga sellega läheb veel kõvasti aega. Kallekiisu harjus ka vist lõpuks ära,õnneks. Ööhakul tegin vanni . See on lihtsalt nii mõnus, et mul on olemas selline asi nagu vann.Hommikul ajasin end kiiresti püsti, võtsin kapist neli kanamuna ja suundusin Sandri poole, pannakooke vorpima.Vähemalt ma ei jaluta enam presskannuga ringi. Pidime tegema meeskonnatööd aga lõpuks olin mina see, kes peaaegu kõik ära tegi, seoses pannkookidega. Ta vähemalt valmistas mulle kohvi aga ainult, et valesse tassi. Ma tahan olla alati elupäästja, leitud elupäästja. Tegemist on kruuside peal oleva kirjaga. Lõunaks ajasin ma endsiiski kaltsukatesse, et leida enda toale sobiv kardin. Uskumatu aga see polnud üldse mitte kerge tegevus. Otsustasin riskida ja läksin veel teistesse kaltsukatesse, kuhu ma polnud veelsiiamaani jõudnud. Tuleb tunnistada, et midagi erilist seal polnud. Kolme tunni möödudes tulin ma siiski kardinaga koju, õigemini sandri juurde. Ma olen ikka arvamusel, et kõik riided ja asjad on nii ülehinnatud. Käisin oma lemmikust kohvikust ka läbi, ma ei väsi korrutamast, et see on ülelinna kohvik. Ja veel mõnusamaks teeb veel see, et enamus klienditeenindajad teavad alati, et mida ma taha. Samas naissoost töötajatega pole mul erilist kontakti olnudki. Tänavad on umbes, nii autodest kui lumesvallidest kuni mingite  iksasjandusteni välja. Kuigi, täna jalutades, tekkis hetkeks kevade tunne,vaadates kogu seda lumesulamist ja teeradu, mis lume alt välja tulema on hakanud

Varsti ajan end püsti ja suundun koju, et jõuda õhtupoole Mökusse!

ja ärge õelgu mulle enam, et teil on kahju, et asjad nii läksid nad nad läksid. Sitta sellega. Ma küll mõtlen ta peale vahel aga ma otseslt  enam kindlasti e igatse. Nagu üks inimene ütles, et ” Tema kaotus, mitte sinu”. Hommikul valmistas mulle tema numbri tuvastaminegi  raskusi. Ja ma ei saa taga igatseda seda, mis polnud kunagi päris olnudki.

ja mul on tekkinud mingi stalker, kes helistab ja kuulab aga midagi ei räägi. Nahhaalsus on see, et ta helistab numbriga.

Lisa kommentaar