Hommik algas kiiresti..õigemini hommik oli kiire. Sest sisse magada pole olnud kunagi meeldiv. Pidime kümne minutiga jõudma end valmis, tehes asju, mis tavaliselt pool tundi aega võtavad..peata kanad nagu me  tol hetkel olime. Kõige tähtsam on see, et me jõudsime praamile. Õues oli muidugi marukülm.. Kuna autos oleks olnud pool tundi päris külm magada, otsustasin teistega suitsuruumi kaasa minna. Sain päris suitsuse une. Magasin nagu mingi pomps, kes on kägaras pingi peal ja põeb pohmakat. Ega ma just õige etem välja ka ei näinud.

enne seda sain kohvimasinalt üle. ja seda üpris tuimalt. Teised said joogid kätte, ma jäin lolli näoga oma ootama. Mida ei tulnud, seda ei tulnud. Üks euro kadust tühjusesse.  Sellega algaski minu ilus hommik.

Töö juures läks ka asjad ikka päris viltu. Tänane päev läks üldse aia taha. Peale selle, oli täna kasvuhoones ülikuum. Nemad küll väitsid, et üks-kaks kraadi on rohkem kui tavaliselt..meie seda ei uskunud, ei tahtnud uskuda. Lõpu poole päästis meid ülivõimas jahutusüsteem. Oleks tahtnud kedagi kummardada. Vingumist oli  küll palju, tomatite korjamist veelgi rohkem. Viimane tund oli selline kuul-pähe-teema. Ma lihtsalt ei jaksa enam, pole mitte mingisugust tahtmist, siin olek on kaotanud oma mõtte. Ja sära mu silmis- seda pole enam ammu näha olnud.

Praamiga sõitmine on jätkuvalt nüristav tegevus.

Koju jõudes, vahetasin ma telefonikaardid, lülitasin sisse, tuli sõnum ja seda maailmakaunima hingega inimeselt. Üks ainus sõnum võib teha mu päeva!

Õhtul pesin ma hunnikute viisi nõusi. Te ei usuks, kui ma räägiksin, et me suutsime kolme peale ära määrida eile õhtul 16 taldrikut, hunnik kahvleid ja veel hulgim tasse.Uskumatu. Nagu siin elaks viisteist noormeest. See on see, kui nõusi on rohkem kui inimesi.

Give me more lovin then I´ve ever had.
Make it all better when I´m feeling sad.
Tell me that I´m special even when i know I´m not.
Make me feel good when it hurt so bad, barely getting mad ,
I´m so glad I found you, I love being around you.

T.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga