• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Hetkeks oli päeval tempo peal, isegi mu selg läks higiseks. Päris lebotamist ei saa lubada kui ülemus hingab sulle kuklasse. Ei mõistagi, miks nende lehtede võtmisega nii järsku nii kiireks läks. Päev iseenesest ei veninud, mis oli päris üllatav. Närvidemängu oli ka . Saadaks su olematud süsteemid päris pikalt perse. Nii lihtsalt ei saa. Tahaks näha ta nägu, kui ta mu ära minekust teada saab, kuradi ahv! Andke andeks aga nii ma mõtlen.

täna külastasime ka teist saart, ” Nagu ” saart.

Täna siis kolisime uude peatuspaika. Ruumi on rohkem kui eelmises kohas. Mul on isegi suur suur madrats, kuuma vett tuleb ka kraanist, päris uskumatu võimis. Suurim nauding oli täna pesemas käia. Vannituba on ka suur,lausa kaks korda suurem kui eelmine. Ainuke asi, mida siin pole, on söögiriistad. Meil pole isegi mitte ühtegi nuga. Ja tassid on mõnitavalt väiksed, kuid  taldrikud on erisuuruses, mis on hea.

Ja õnneks, ei pea homme praamiga sõitma. Jah, ma olen selle üle õnnelik, sest need praamisõidud on nii kuradima nüridad. Kuigi, kui me tahame laupäeval minna tantsupeole, siis me peame siiski seda praamiteenust kasutama.

Homsest on juba kümme päeva. Mitte, et ma loeks neid päevi.Mitte seda, Oh ei.. Haha, ma pole kunagi midagi  nii kärsitult oodanud.

Mul on teda vaja, et olla õnnelik:*

Lisa kommentaar