• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Uued ja vanad tutvused. Ma ei tee enam isegi vahet. Polegi oluline, olulist rolli mängib vaid see, et kui hea mul teiega tegelikult on. Kuid peab ka tõdema seda fakti, et kõik tutvused ei jää kestma. Näiteid oleks rohkem kui üks. Naljakas on tagasi mõelda just nendele inimestele, kellest poleks sa seda osanud eluilmaski oodata. Aga käsi südamel, ega ma eriti puudust ka ei tunne. Muidugi ei tähenda see seda, et ma vahel ei igatseks teatuid hetki, naerupuhanguid ning erinevaid emotsioone-olgu need halvad või head. Igatsus tuleb tihti peale koos lauludega, sest enamus lauludega on kogetud mingeid kindlaid emotsioone ja läbi elatud hetki.

Hetkel olen kindlasti natukene  melanhoolne, kuna ma ei tule toime üksinda olemisega. See on see, kui sa peab harjuma kord ühtemoodi kord teistmoodi.

+

Meenutades nüüd tänaseid päeva tegevusi, siis noh, lumesõda on ka päris normaalne ning päevakohane tegevus. Tänagem Lõunakeskuse parkla lumevarusi. Kõndimist oli rohkem kui üks kilomeeter, nalja sai rubla eest, seltskond oli rohkem kui nauditav ning äärmiselt mugav. Õhtu lõppes meil kaardi mängimisega naerupuhangute saatel.

Homsest tuleb tegus nädal,peab tulema. Motivatsiooni peaks olema kuhjaga. Nüüd pean vaid mõtlema, kuidas hommikuti ise ülesse ärgata ning mitte kella edasi panema. Viis minutit rohkem magamist ei päästa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rzh6iNT5MY8%3Brel%3D0&w=425&h=350]

aga nüüd head ööd!

Lisa kommentaar