Hommikumuusika, hommikukohvi ja pool Sharlotte kohupiimakooki. Magada sain alla tunni, kuigi ma läksin reaalselt pool 11 voodisse! Südaööks olin sama targalt teleritoas tagasi. Vestlesime ja naersime. Polnudki seda ammu omavahel teinud. Saime ka paduvihma nautida,muidugi seda ainult aknast vaadatuna.

Eilne päev läks üllatavalt kiiresti. Telefoniaku pidas ka üllatavalt kaua vastu! Õhtune jooks oli natukene jõuetum kui eelmistel päevadel. Tahtsin alla anda, mu jalad tahtsid alla anda, kuid võitlesin lõpuni. Pärast poole oli juba kergem. Käisin ka külas kohvi joomas. Tervitan nüüd Kasparit! Ta kodu on täpselt minu tass teed, ma pidin selle välja ütlema. Nüüd tuli veel suurem tahtmine leida endale puumaja, kõrgete lagedega ja vanade ustega! Külaskäik oli omapäraselt lõbus. Kohv maitses ka üllatavalt hästi!

+ Me ei saa teineteisega  enam msn-is rääkida, sest see on puha turtsumist täis, peale seda tunnen end alati halvasti. Telefonikõned on teistsugused, täis naeru ja õnnetunnet!

Täna ja homme on Hendrikupäev!

Kell hakkab viis hommikul saama, olen juba üle tunni üleval olnud.  Nelja aeg käisin ma jooksmas! Tehke nüüd järgi. Täna teen pooliku tööpäeva! Aga ma olen erutatud mõttest, et ma näen sind!

Head nädalavahetust, enne pühapäeva oma jalga siia enam ei tõsta!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga