• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Reedel käisin ma sünnipäeval. See oli esimene sünnipäev üle pika aja, kuhu tahaks kasvõi igapäev tagasi minna. Rahulik ja mõnus. Kuigi olin seal ainuke nn ” võõrkeha”, oli mul sellele vaatamata äärmiselt lõbus. Laupäevast tegin ma kaltsukapäeva. Hommikutundidel võtsin kaasa ka Luna, mul polnud veel kunagi nii palju aega ühe kaltsuka peale kulunud. Otsustasin ta lõpuks koju viia, pärast läksime me juba Siiri Ja Kaspariga. Nad on värske “noorpaar”. Mul on alati hea meel selle üle, kui kaks ilusat inimest teineteist leiavad. Käisime vist kõik “põhi”kaltsukad läbi. MItte kuskil polnud normaalseid meeste jalanõusi, oli ainult mingi kingataolisi asjandusi ning äärmiselt koledaid. Meel läks pisut kurvaks. Samas, ma olin üpriski rõõmus, kui avastasin, et Humanas on nn elu diil( 5 asja = 3 eurot). Soetasin kaks paari lühikesi pükse, ühe pusa, ühe kampsuni, ühed pikad püksid. Olen aus, enamjaolt olid nad kõik heledates toonides. Päeva peale soetasin ka endale kaks paari kingi, ühed punased ja ühed pruunid, kokku läks ainult 1,40. Nii palju siis minu uutest asjadest. Nüüd siis Lunast. Ma sain eile teada, et loomapoes võib ka oma  lemmikloomadega koos tulla. Minu jaoks oli see päris võõras aga kuradima hea tunne oli  koos koeraga poodi sisse jalutada. Teisisõnu, kui sul oleks kasvõi lemmikloomaks suur Elevant või mingi muu suurem olevus, saaksid sa rahulikult ta poodi kaasa võtta, või siis mõni suleline. Eriti luks. Soetasime Lunale tema esimesed traksid. Muidugi mõtlesin ma rohkem meie peale, nii saame teda rohkem kontrollida. Võidab ka Luna, ta ei saa enam omal hinge kinni tõmmata.

Õhtu oleks kujunenud samasuguseks kui kõik eelnevad õhtud. ( ma läksin kaks eelnevatel päevadel kell pool üheksa magama), aga õnneks tuli noorpaar külla. Veetsime aega. Mõni hetk hiljem tuli ka Anton. Tuli mulle appi kappi lammutama. Nüüd saimegi tänu temale ja kasparile ühest suurest kapist lahti, mis seisis juba mitmeid kuid ukse taga. Pärast jõime teed ja sõime küpsist ning vaatasime mingit filmi televiisorist. Nii mööduvad laupäeva õhtud.

Täna hommikul olen ma olnud eriti tubli. Ärkasin jälle enne kuute, käisin koeraga väljas, panin ahju küdema ja nüüd jääb vaid koristada. Varsti( paari tunni pärast) saabub ka härra. Pole teda juba mitu päeva näinud, õnneks olen ma teda piisavalt palju kuulnud läbi telefoni. Õhtuti sain küll aru, et kui olulist rolli ta mu igapäeva elus on mänginud. Jah, meil läheb kohutavalt hästi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Lg31XQR22zg&w=425&h=350]

Mulle meeldib kohutavalt ta hääl ja mis salata, ta on ka vokaalselt sitaks hea.

Lisa kommentaar