• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Minu (eilne) tööpäev algas harjumatult hilja, kell 14 päeval. Kuna mind oli määratud saalisekretäriks, pidin kandma roosat pluusi ja veetma aega koos juristihakatistega, päris advokaatidega ning kohtunikega , kuulama ära kõikide esinejate etteasteid. Kõige säravam oligi üks vandeadvokaat nimega Carri Ginter. Kui nüüd aus olla, oli ta ainuke, kes suutis unemati silmadest eemal hoida. Kella poole viie aeg oli neil üks kohvipaus pandud, mis läks ajaliselt kohe üle. Peale seda järgnes neil pidulik õhtusöök AHHAA keskuses. Kui ma ise AHHAAsse kohale jõudsin, olid enamus ettevalmistused äratehtud ja võis alata esimeste külaliste tervitamine. Mind küll pandi suupistete lauda valvama, et keegi jumala eest enne 20.30 süüa ei võtaks. Kell 20.00 oli avamine,paar head “teatri aka show” kava oli,kus osalisid ka AHHAA teaduspargi omad töötajad. Pauku oli palju. Üritus oli iseenesest viisakas, vähemalt alguses, oli palju ilusaid ja tarku inimesi. Mina sain tulema poole ühe aeg öösel, kuna  olin sunnitud endale lubama paaritunnilist uinakut, et jõuda ka hommikulauda. Siin ma nüüd olengi, kell on viis läbi, ärkasin hiljem kui tavaliselt, jalad annavad tunda.Ma loodan, et pean poole neljani päeval vastu. Ja võin olla õnnelik, et ei lisanud ühele end üritusele, mis kestaks järgmise päeva hommikul kella neljani.

http://www.uttv.ee./esileht, selle lehe kaudu saate ka teie olla osaline!

sest sest täna tulevad tuttavad ja sõbrad külla, kui hästi läheb, jõuame ka athena keskusesse ja genni. Hoidkem pöialt.

ja täna on viies, Palju Õnne Elari, Piia ja Illimar!

Lisa kommentaar