• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Olen mitmeid päevi maadelnud krambivaludega või õigemini pisteliste valudega, ma ei teagi, kuidas ma neid nimetama peaksin.Käisin ka kolmapäeval arsti juures, sest üks päev oli mul lausa nii valus, et ei saanud end isegi liigutada.  Arst kinnitas, et beebiga on kõik korras ja ta ei kujuta ette, millest need valud tingitud võivad olla. Siis hakkas ta mu toitumist “lahkama”, et äkki söön ma mingit  eriskummalist toitu, mis häirib mu soolikaid. Ma olen juba kuid, mitte õelda aasta söönud täpselt samasi asju. Ainuke asi, mida ma hiljuti esimest korda proovisin oli granaatõun ja ma kahtlen, et see võis seda põhjustada!

Nüüd ma tarbingi igapäevaselt mitu korda päevas no spad, vähemalt mingiks ajaks võtab see valu ära.

Lisa kommentaar