• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Päriselt, see on lihtsalt ropult naljakas. Mõnda aega tagasi ma ei teadnudki, et selline sari üldse eksisteerib. Ühel heal päeval kutsus Hendrik mind teleri ette, nüüd vaatame me seda iga jumala päev ja naerame.

See räägib paaridest, kes pole päris elus  kohtunud, aga on KOHUTAVALT teineteisesse  armunud. Nad suhtlevad igapäevaselt interneti vahendusel, vestlevad telefonitsi, saadavad teineteisele pilte..ja nii edasi(nad on teinud seda aastaid, üks suhtles koguni kümme aastat). Mõned räägivad isegi abielust. Kurb tõde on aga see, et mõned on loonud endale kellegi teise inimese konto, veel hullem,  kui naine on end meheks valetanud või siis vastupidi – see on kõige naljakam. Paljud on läinud ka seda teed, et valetavad end ilusamaks, lootes seda, et neid ei paljastata kunagi.

Tohutult tore on see, et üks saate tegijatest ( Nev) on ise seda kõike kogenud. Mitte ei ole pandud mingi suvaline inimene, kes väidab, et teab, mida tunnevad petta saanud inimesed.

 

ja siis mu tänane lemmik laul

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UJWk_KNbDHo%3Brel%3D0&w=425&h=350]

Lisa kommentaar