• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Mõtlesin, et kirjutaks ka veidikene oma seksiprobleemist, võinoh, see ei ole tegelikult mingi eriline probleem, aga asi on selles, mul lihtsalt ei ole tuju seksida.  Varem olin küll suhteliselt kiimas, nüüd ei taha ma seksist kuuldagi.

Ma lugesin kuskilt, et rasedusega pididki säänsed  lood olema, kord tunned end atraktiivsena, kord mitte. Mingitel kuudel pidi üldse isu ära kaduma. Minul on vist see aeg kätte jõudnud. Ja rääkides nüüd  poosidest, siis erilist valikut enam ei ole. Kord ei sobi see asend, kord ei sobi too asend, kord tunnen end ebamugavalt, kord hakkab kuskilt pistma. Ilmselgelt see ei tekista minus erilist soovi seksida.

Hendrikust on küll tsipa kahju, ta ikka üritab, ikka ja jälle. Ma arvan, et ta on juba mu vastustest tüdidenud.

Ma lihtsalt  loodan, et tuleb päev, mil tunnen vajadust jälle seksimiseks.

Lisa kommentaar