• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma olen algusest peale mõelnud,et  missuguseid mähkmeid ma Paulikesele soetan. Valikuks osutusid korduvkasutatavad mähkmed. Põhjuseid on mitmeid, aga üldiselt ma leian, et see on kõige  mugavam variant meile mõlemale, olenemata sellest et pean hakkama neid igapäevaselt pesema. Ma ei väida, et ma ei hakkaks üldse ühekordseid kasutama, aga kui ma peaksingi neid kasutama, siis ainult minimaalsel määral.

 

Ühed nunnud, mis mul ebays silma jäid

$(KGrHqF,!oMFBmH1Q9GFBQmJmNmrsQ~~60_12

 

ning teised, need on rohkem sellised tavalisemad

$T2eC16JHJHkFFl7gHq5QBRn19EBq8Q~~60_12

 Ma võib-olla olen ka liiga kitsi selleks, et aastas panna mähkmete peale miljon eurot. Ma üks päev huvi pärast vaatasin, kui paljud mähkmepakk  maksab ning mul hakkas automaatselt rahast kahju. Kui saab odavamalt ning mugavalt, siis miks ka mitte.

Mõned on juba mind päris viltu vaadanud, aga jumala eest inimesed, meie ju kasvasime üles ju marlides. Meie emad pesid ja leotasid meie sitaseid lappe päevas mitu korda, miks meie ei võiks seda teha? Meie põlvkonnal niigi veab, igal teisel on olemas pesumasin, mis tähendab, et see on juba mugavus.

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. Madli-Minna Kivisaar

    mul õde võttis Bambino Mio absorbeeruvad mähkmed ja hetkel on ta küll rahul 🙂

  2. Täps

    tsekkisin just,ma arvan, et leiame ka enda lemmiku!:)

Lisa kommentaar