• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Sidekriipsu dilemmast oleme me ilmselt juba üle saanud, nüüd on küsimus hoopis selles, missuguse lisanime Paulike saab. Juba algusest peale, olin ma kindel, et meie esiklapse nimeks saab Paul Herbert, sidekriipsuga või ilma kriipsuta. See ei omanud enam mingit tähtsust. Peaasi, et on poiss ja eesnimi kindlasti Paul. Ma ei teagi, kust ma selle kinnisidee saanud olen. Kõik me pereliikmed, sõbrad ja tuttavad olid/on sellest teadlikud.

aga ühel  heal päeval ajas mu sõber  aga nimed sassi, Paul Herberti asemel ütles ta kogemata Paul Hendrik. Kusjuures, mul on tunne, et peaksin teda siinkohal tänama. Aitäh Jako!  Sest see nimi hakkas mulle KOHESELT  meeldima, ja kui ma Hendrikule sellest rääkisin, oli temagi sellest päris päris vaimustuses.

Nüüd me ei teagi, mis nime me talle paneme. Mõlemad nimed on  sama ilusad ja kõlavad ka päris armsalt. Kui saaks panna kolm nime, paneksin ma Paulile ühe pika ja lohiseva nime ja see näeks välja selline: Paul Herbert Hendrik Pettai. Kunagi oli meil vaidlus ka perekonnanimede pärast. Mina ei taha loobuda oma nimest ja Hendrik ei loobu ammugi oma perekonnanimest, nokk kinni, saba lahti. Selles olen kindel, et kunagi saab minust Terje Kanarbik-Pettai!

Eks seda registreerimisel ole näha, mis nimi Paulile lisandub:)

Lisa kommentaar