enese täis sittumine ja kusemine- on see üldse võimalik?

Nagu ma eile teada sain- on see täiesti võimalik! Mis teeb selle veel hämmastavamaks, mis mõttes nagu????Mis mõttes sa nagu situd püksi? või mis mõttes sa ei saa seda kontrolli all hoida?

Ma sain selle info facebooki  \”oktoobribeebide grupist\”, kus esmarasedad või mitme lapse sünnitajad räägivad oma kogemustest või siis sellest, mida tarka  loengutes parasjagu räägitakse. Tavaliselt saab ka seal hulga naerda kihistada , sest on olemas igasuguseid \”naljakaid\” juhtmumeid, vähemalt ma pidasin neid naljakateks, aga see millest eile seal räägiti, see ületab kogu 9 kuu räägitu.

 

Silja : ära muretse, ma käisin eile loengus \”Sünnitusjärgne periood\” ja seal räägiti, et pärast on täitsa võimalik ja NORMAALNE, et sa võid ennast suvalisel ajal/suvalises kohas täis kusta ja sittuda!!

Silja : Ütles, et beebi praegu kõik kokku surunud ja lihased laisaks läinud ja pärast sa enam ise ei tunne mitte midagi, sest lihased on lõdvad.Ülioluline pidi olema vaagnapõhja lihaste treenimine peale sünnitust ja tegelt isegi öeldi, et sellega võib juba sünnitusel alustada

\"tumblr_lwg6cwaMzA1qzjix8\"

Ausalt, ma ei taha end tulevikus  täis sittuda või kusta. Sellest on saamas mu uus \”hirm\”. Ilmselgelt hakkan ma vaagnapõhja lihaseid treenima, hetkel küll ei tea kuidas täpselt, aga küll ma selle välja uurin. Ning kui see peaks kunagi minuga juhtuma, siis sellest ajalugu vaikiks, sest sellega päris nö eputama ei hakka!(:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga