• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Tegelikult tahtsin ammu kirjutada sellest, kui kohutavalt ma oma sõpru taga igatsen või siis sellest, kui palju ma Tartust puudust tunnen. Aga mida ma ikka kurdan, meie elu on nüüd siin ning õnneks käivad osad sõbrad meil ka tublisti külas. Ja kui Tartusse satume, püüame näha nii palju inimesi kui aeg võimaldab.

Ning mul on hea meel tõdeda, et meid ei ole  ära unustatud. Viimastel päevadel on tulnud armsaid ja veel armsamaid inimesi meile külla.

kaamera 177Pauli meenetekarp.

IMG_4335cveel üks armas kingitus

kaamera 112

kaamera 098väikene naeratus

 

kaamera 138Käisime kontrollis. Paul on kahe kuuga pikkust visanud juba 11 cm ja kaalu juures üle kahe kilo. Ma ütlen, suur mees juba!

 

kaamera 124koos vanavanaisaga. Hindrik Mats Pettaiga!

Rohkem nagu ei olegi rääkida. Hirmsasti tahaks lund.

Lisa kommentaar