• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Nagu ma kunagi lubasin, siit see nüüb tuleb! Olen juba mitu päeva kasutanud korduvkasutatavaid mähkmeid, ainult ööseks panen selle valge pampersi, mida ABOLUUTSELT kõik taevani kiidavad. Samas, seni kuni Paul on rahul, ei näe ma selles probleemi. Ideepoolest saaksin ka öösel korduvkasutatavid mähkmeid kasutada, aga kuna ma olen öösel eriti uimane ja laisavõitu, siis ma tõesti ei viitsi neid iga paari tunni tagant vahetada. Ehk kunagi hakkan viitsima. Ma arvan, alles siis kui Paul suvatseb kunagi rohkem kui kolm tundi järjest magada.

kaamera 312Ning ma ei saa aru sellest, kui keegi kuuleb kuskilt, et keegi viitsibki reaalselt jännata nende mähkmetega, siis tehakse suured silmad ja üks ähkimine ja puhkimine hakkab pihta. Nad kõik on seni väitnud, et see on kohutavalt tüütu ja aeganõudev. Mina ei saa küll aru, kust otsast see aeganõudev on? Tuleb ainult mähkmed kokku koguda ja õhtul pesimasinasse lükata ning pärast kuivama panna. See on tuhat korda mõnusam kui neid sitaseid mähkmeid kuskile prügikasti koguda.

Kunagi tahaksin ta üldse nii palju mähkmevabaks teha kui võimalik. Täna olengi käinud temaga mööda maja ringi, marlilapp alati läheduses.

Ja teate, mis on veel uskumatum? Algasin eile oktoobrikates teema, kus küsisin, kui paljud harjutavad juba oma lapsi potitreeninguga? Ma ei saanud ühtegi jaatavat vastust, kõikide jaoks oli sellele liiga vara mõelda, aega on veel! Mul oli tunne,et paljud olid mind nõus risti lööma. Ma polegi väitnud, et aega ei ole, aga mina leian, et see ei tee ka midagi halba kui ma paar korda päevas panen ta potile. Mõni päev ei pane üldse, sest vahel on nii kiire ja see pisiasi kipub ununema.

kaamera 309 koos vanaemaga

Lisa kommentaar