• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Viimastel päevadel on juhtunud minu elus nii palju positiivseid asju, ma võiksin hüpata persega õnnest lakke ja mitumitu korda järjest. Vot nii rõõmus ma olengi. Aga nüüd  siis täpsemalt.

Esiteks: Minu surnud isa elamumaa läks erastamisele. Võinoh, hakati erastamist menetlema. Ma olin  AASTAID sellest unistanud, sest nagu teada, oli mu isa naine täielik mõrd,kes leidis koheselt peale minu isa surma  uue mehe ja lõpuks, saatis ta oma uue mehe pere minu isa majja elama. Ma ise olin selleks liiga väike,et seda kõike mõista. Võib-olla polnud ka minu emal piisavalt pealehakkamist, minust rääkimata. Võib-olla oleks see maja veel alles, mitte nende poolt maha põletatud. Mitte just tahtlikult, aga kui nad poleks selles tühjas majas sees elanud, poleks elektrijuhtmed  ülekoormusest põlema läinud. Tegelikult, kui ma alati hakkan selle peale mõtlema- lähen ma jubedalt närvi. Ja mis kõige hullem- Kohalikus vallalehes oli artikkel sellest, kus nad rääkisisd, et neil on kõige rohkem kahju oma tütre medalitest. Mitte sellest,et nad elasid loata( minu loata, sest tegemist oli kaasomandiga) võõras majas ja ilma pennigi maksmata. Aga nüüd on asi sealmaal, kus saan ka mina lõpuks sõnna sekka õelda ja nõuda neil tagasi kõik! Oleme korduvalt ka rääkinud, olid ainult sõnad. Olen neid politseiga ähvaradanud ja suurest vihast hääletasin ma rasedana ühest eesti otsast teise eesti otsa. Ma olin vist juba kuuendat kuud rase!

Teiseks: Me hakkasime nüüd ka teises toas tasapisi remonti tegema! Täna panime kokku uue kapi, nädala sees lähme soetame uued tapeedid ja uue vaiba, sest varsti hakkab Paul mööda põrandaid ringi sõitma.

Kolmandaks: See on vist kõige suurem muutus. Me soetasime endale auto. See ei ole küll uhke, aga sellegipoolest on tegemist ühe korraliku autoga. Kui nüüd täpsemalt õelda, siis Audi 80. Me ei pea enam kunagi Hendriku isast sõltuma. Tegelikult natukene veel peame, sest Hendrik hakkab veebruarist alates autokoolis käima!

Ja neljandaks: Liitusin ühe projektiga, tegelikult saate ka teie selle projektiga liituda. Juhul kui raatsite iga kuu 10 euro väärtuses asju soetada, mis pärast poole aasta möödudes abivajajatele lähevad.  Täpsemat infot saate siit lugeda 10 euro projekt

Lisa kommentaar