• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Alguses kui siia kolisime, ei osanud ma  üldse kooki küpsetada.See oli üks mu suuremaid muresi. Ma küll katsetasin tihti, aga kogu aeg tegin ma midagi valesti. Nüüd ma muidugi tean, mida ma valesti tegin, aga üksinda poleks ma seda välja nuputanud, aga see jäägu sinnapaika. Soolaseid toite tegin ma igapäevaselt, sest neid ma oskasin teha.Mulle meeldib tohutult katsetada.

Aga eelmine suvi võtsin ma end kätte ja hakkasin iseseisvalt kooke küpsetama. Enne seda pidin ma ikka mitu korda kõrvalt vaatama, alles siis julgesin ise hakata proovima. Alustasin rabarberi kookide küpsetamisega. Ja iga korraga läks aina paremaks. Nüüd võin teha sokolaadi-ja kohupiimakooke lausa kinnisilmi!

Mis puutub veel õppimist, siis olen selgeks saanud kohupiima valmistamise, maitsestamata jogruti tegemise, ja ma oskan isegi koorest võidu teha. Nimeta ainult.

Minu lemmikuks on kujunenud isetehtud grillvorstid. Need on lihtsalt maailma parimad asjad. Verivorstide ja verikäki tegemisega saaksin ka hakkama, aga seda nagunii ei saa üksi teha.

 

Lisa kommentaar