• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Üleeile otsustas meie igavesti tiine kits poegida. Igavesti tiine oli ta sellepärast,et ta oli umbes aasta “beebideootel”vahepeal tal arvatavasti katkes tiinus, aga siis jäi uuesti. Me ausalt mõtlesime, et see kits jääbki igavesti tiineks. Aga võta näpust. Hendrik rääkis juba mitu kuud, et “täna ta poegib”, üleeile see läkski nii. Esimest kitsetalle pidime aitama, sest emane kits lihtsalt ei suutnud pressida, ja kui suutis, ei piisanud sellest. Küll me sikutasime ja sakutasime, aga välja ta tõmbasime. Teise tallega läks ülikiiresti, üks,kaks ja väljas ta oligi!

Siit ka paar pildikest, Juulist ja Maalist

kaamera 567

kaamera 566

 

 

 

 

Siin pildi peal on suvel sündinud kitsetalled ja nende ema! Herta,Berta ja Musti.

kaamera 573

 

Ja siit ühest poisiklutist,kes ei taha selili enam üldse olla. Eile mässasin temaga üle tunni aja, et ta magama saada. Tahtis end kogu aeg keerata

kaamera 599

Lisa kommentaar