• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Algatuseks tahaksin rääkida, kui tubli on Paul täna olnud on. Kui tavaliselt jändame temaga terve päeva, heal juhul magab ta päevas umbes 1,5 tundi, siis täna jäi ta iseseisvalt ülikiiresti magama ja magas “hommikust” und umbes kolm tundi, ja nüüd õhtul, ta magab jälle. Ma ei mäletagi seda päeva, millal ta viimati õhtust und magas. Müstika. Tundub, nagu väikesest põrgulisest on saanud üks inglike. Ja öösel ärkas ta ainult kaks korda. Tavaliselt ärkab umbes miljon korda.

issand, ma kardan, et harjun selle luksusega ära. Aga ilmselt pikka pidu siin ei ole, sest tegemist on Pauliga, kes ei armasta üldse magada!

seoses sellegatahaksin ma rääkida, kuidas Paul kitsepiima sööma/jooma hakkas. Kuna mul endal enam pole rinnapiima kuid( koolikud olid selle põhjuseks), siis olin sunnitud talle hakkama kunsttoitu andma. Aga nädala eest tuli mul mõte anda talle natukene kitsepiima,alguses hästi vähe, siis jälgisime teda, et kas midagi muutub või ei muutu. Muutus see et hakkas paremini magama ja rohkem naeratama. Nüüd ta saabki päevas umbes 200 ml kitsepiima. Esimesetel päevadel sai ta umbes 50ml.

ja tänasest hakkasin ma talle kõrvitsapüreed pakkuma. Tegelikult eilsest, täna sai ta juba kaks lusika täit maitsta. Nägu oli küll selline nagu oleksin talle sitta pakkunud. Rääkides sitast, siis sittus ta mind eile täis. Muidugi oli see minu viga, et ma ta palja tagumikuga sülle võtsin. Vähemalt talle pakkus see nalja! See on peamine.

Lisa kommentaar