• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma ei annaks endale kunagi andeks, kui peaksin kasvõi ühe viru folgi vahele jätma, või ma põeksin ja kahetseksin seda terve oma ülejäänud elu. Ma ootan seda üritust samapalju kui ma ootan oma sünnipäeva pidustusi. Võib-olla isegi rohkemgi. Minu jaoks ongi need kaks kõige olulisemat sündmust aastat, mida peab tähistama. Kas vihmas või päikeses. Erilist vahet pole, sest seal on ALATI ilus. Kuigi kaks aastat järjest on seal ka vihmaseid päevi ettetulnud. Kuid see ei ole kedagi morjendanud

Juhul kui te ei ole seal varem käinud, siis ma soovitan soojalt. Tulge ja te ei kahetse. Sest folgi eluolumelu on niivõrd MEELETU. Eriti öised jämmimised, rannas magamised, kuradisaarel käimised, lainela kohvikus jala keerutamised. Veel enam. See aasta on meeletult palju häid esinejaid. Mina isiklikult ei teagi, kuidas end mitme lava vahel jagada.

Selle aastase programmi leiate siit viru folk 2014

Ja mis kõige hämmastavam. Te käite peale folki nädalaid armund näoga ringi. Te oleksite justkui jälle armunud. Vähemalt minuga on see iga aasta olnud. Kõik tundub kohe palju ilusam.

Elagu Kapteniküla!

 

Lisa kommentaar