• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Ma ei valeta, kui ma ütlen,et seks on läbi aegade olnud mu lemmik teemasi. Sest see on ainuke teema, millest väga paljud inimesed ei julge avalikult rääkida, või siis sõprade ringis, vahet ei ole kus. Päris paljudele tekitab see ka kohmetust ning osad lähevad hetkega näost punaseks, ainuüksi kuuldse seda sõna. Osadele on see kindlasti ka tabuteema. Ma mäletan aega, mil ma olin noor ja naiivne, tol hetkel oli see ka mulle tabuteemaks kujunenud. Sest keegi ei rääkinud. Ma ei teadnud midagi. Ma polnud seda ise proovinud.

Kuigi seks on üpriski intiimne tegevus, siis paljud ei tahagi sellest üldse rääkida. Või hakkavad nad alles siis rääkima, kui on piisavates kogustes vägijooke pruugitud. Nagu teada, alkohol muudab inimesed eriti kiimasemaks. Vähemalt oskan seda omast kogemusest rääkida.

Aga mulle meeldib seksist rääkida. Mulle meeldib seksida. Mulle meeldib kui mu sõbrad on nõus minuga seksist rääkima. Enamustele ei valmista see isegi mitte piinlikust. Mulle meeldib kuulata teiste kogemusi ja naerda koos nendega, kui kellegil on mingi äpardus juhtunud. Enamus äpardused on juhtunud kondoomidega. Isegi mul on paar seika rääkida. Kõige rõvedamaks on siiani kujunenud see, kui mu kunagise noormehe koer sõi kondoomi ära. Mis te arvate, mis me tegime? Käisime temaga jalutamas, passisime peale kui ta hakkas häda tegema. Teisisõnu- me üritasime leida koera sitast kasutatud kondoomi. Me ei tahtnud,et ta sugulased selle kuskilt leiaks. Tegelikult see koer sõigi meie kondoome ning lõpuks andsime alla. Kondoomiga seksimine on üldse rõve. Kuigi vajalik, eriti kui ei ole kindlat partnerit või sa ei kasuta mõnda teist rasestumisvastast vahendit.

Või kui kondoom mu tuppe kadus ning kuidas me noormehega üritasime seda kätte saada. Oh neid toredaid aegu!

Ma tean ka seda,et päris paljudele ei meeldi suuseks, kas nii-või naapidi. Võis hoopis anaalseks? Kui kasutada viisakamat väljendit, muidu tavakeeles räägitakse ikkagi suhu võtmisest või perse saamisest.

Kallid sõbrad, mis on teie lemmik poosid?  Kui tihti te seda teete?Kui te olete suhtes olnud, kas te olete unistanud või fantaseerinud ka kellegi teisega seksimisest? Kas te masturbeerite? Kas masturbeerimine on teie meelest häbi asi? Kas te vaatate pornot? Kas teile meeldib seksist üldse rääkida? Mis teid erutab?

Nii palju küsimusi. Ning näiteks võiks vabalt sellest ka rääkida kohvilauas. Või mis?

Teate, mida ma tahaks. Ma tahaksin minna kunagi neo-tantra kursustele. Samas ma tean,et mu härra ei tuleks sinna ealeski kaasa:(

 

 

Lisa kommentaar