• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Kui kõik eelnevad aastad tähendas Viru folk mulle turvalisust ning tuttavat paika nagu külastaksin igal aastal oma kodu, siis see aasta suudeti teha nii palju ümberkorraldusi, et mul oli tunne nagu viibiksin esimest aastat folgil. Kõik oli kuidagi nii võõras.

Alguses oli natukene hirmutav, sest ma olen üks nendest inimestest, kellele ei meeldi uued asjad. Pidin sellega natukene harjuma. Tavaliselt olen ma oma harjumusteohver.

Kõige suurem muudatus oli vist see, et Merelava kaotati ära ning pealava keerati teist pidi ja toodi meile lähemale. Tegelikult oli ka metsalava suunda muudetud, mis oli päris okei. Kuidagi mugavam ja parem ülevaade.

Minu õnnetuseks ei esinenud see aasta zetod. Sest zetod ja viru folk käisid igal aastal koos. See oli üks imeline traditsioon. Südamest loodan, et järgmine aasta on nad täitsa olemas.

Kui eelmistel aastatel oli esinejatele pause sees, siis see aasta seda luksust ei olnud. Mis jällegi, meeldis mulle rohkem. Ei pidanud enam kolme lava vahelt jooksma. Kuigi mõned head artistid kattusid endiselt. Ja see aasta veetsin ma natukene rohkem aega ka telgi juures. Võib-olla isegi liiga palju.

Tegelikult neid muudatusi oli veel, aga nagu alati, on mu pea täiesti tühi. Tore oli see, et folk tõi kokku vanad sõbrad ja folgisõbrad, keda polnud aastaid näinud. Ja see oli fucking awesome. Kui kuskil mujal ei kohta, siis folgil kindlasti. Teisel õhtul olin ma nii rebel ja läksin hommikul magama. Viimasel päeval saingi koguni kaks tundi magada, mis on folgil väga okei,

Ilm oli mõnus, oli jaheust ja oli päikest. Seltskond oli mõnus.

Kõige nõmedam oli reede hommikul, kui ma pidin tapalt umbes kümme kilomeetrit oma kottidega kõndima, sest keegi ei suvatsenud mind peale võtta. Päike juba oli kõrgel ja mul oli täiega palav. Olin vist terve maailma peale vihane. Vähemalt tol hetkel. Lõpuks sain kahe autoga viitnale ja õnneks oli nõus mu ema mulle sinna vastu tulema. Sest muidu ma oleksin keeranud otsa ringi ja läinud tagasi koju. Mul oli kopp ees.

Järgmine aasta plaanime minna perega folgile. Autoga. Hendirk polnud küll sellest väga vaimustuses, nüüd jääb loota vaid seda, et järgmisel aastal on seal ka talle meelepäraseid esinejaid. Nagu eelmine aasta! Kusjuures, ma nägin seal oma härra teisikut. See oli selline imelik hetk. Ma tõsimeeli mõtlesin,et ta on tulnud vargsi folgile.

 

 

Lisa kommentaar