• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Oksendamine– Ma pole elu sees nii palju oksendanud, kui selle rasedusega. Paari õhtul tahtsin ma oma sisikonna välja rebida, sest see ei olnud enam normaalne. Mõnel korral olen tundnud ka lämbumistunnet. Sest kui tuleb ninast ja suust korraga, siis tahetahtmata on tegemist väga ebameeliva olukorraga.

Seega ma kadestan neid rasedaid, kes pole iial raseduse alguses oksendanud ning mitte kordagi tundnud isegi mitte iiveldust.

Hajameelsus– Ma tunnen end nii seniilsena,suudan isegi kõige pisemad asjadki ära unustada.See on väga kurb.Õnneks pole ma veel pannud käima ilma pesuta pesumasinat.Eelmise rasedusega juhtus seda tihti.

Seljavalud– Mul on tunne,et selle rasedusega on mul need seljavalud eriti kiired tulema. Nagu te teate,oli mu selg peale sünnitust täiesti perses. Tegelikult on siiani,sest iga väiksemgi liigutuse annab selg tublisti tunda.Ma lihtsalt ei kujuta ette, mida teeb mu selg selle rasedusega. Sest juba praegu on mul meeletult valus.Mitte küll kogu aeg.Nüüd ma pean uurima ja leidma viisi, mis aitaks natukene seda valu leevendada.

Kuna tegemist on nüüdseks mu teise rasedusega, siis nüüd olen ma rohkem teadlik asjadest, ning iga väiksema valu pärast ma enam arsti juurde ei torma. Ma vähemalt loodan.
Kui ma nüüd suudaks vaid meeles hoida vitamiidide, raua ja magneesiumi võtmist.Sest need on asjad, mis on mu peast täielikult pühitud. Nüüd paningi nad rohkem silma alla. Lugesin ka Hendrikule täna sõnad peale,et aitaks mul meeles pidada.

See

Lisa kommentaar