• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Te teate,kui väga meeldib mulle heietada ning meelde tuletada vanu emotsioone või hetki,mida olen kogenud.Hendriku meelest on see mu kõige kohutavam külg.Täna õhtul mõtlesin,et kaevan üles kõik omad vanad blogid.Ütleme, et mul on olnud neid sitaks palju.Hetkel suutsin ma leida ainult ühe blogi,mis oli aastast 2007.See oli mu elus vist kõige rebelam aeg, üle poole sellest ajast veetsin ma hirvepargis oma sõpsudega ning jõime-päevast päeva! Sel ajal tundus see olevat üks lahe tegevus.
Ma naersin pisarateni. Samas muutusin üsna pea kurvaks, sest teadsin,et meie noorusaeg on läbi saanud.Mitte,et ma nüüd muldvana oleksin.Ma tean,et meil on käsil uus eluetapp, aga mul hakkas lihtsalt kahju. Ei tule enam neid meeletuid armumisi, me ei saa teha enam neid rumalaid tükke ja tunda end maailma suurima rebelina. Me saame nüüd teistmoodi maailma vallutada.
Ühtlasin tõdesin ka seda,et minu elust on jooksnud läbi päris palju inimesi. Mul ei ole olnud kunagi uute tutvuste loomine probleemiks, ma suhtlesin paljudega ning mõnda neist olen oma elus kaasaski kandnud. Ehk siis on tegu tõeliste sõpradega.
Leidsin ka ühe oma neti pildalbumi, mille olemasolust polnud mul õrna aimu ka.
042151081a6d44

Ma mäletan,et see sall oli mu lemmik. Mul oli temaga oma ajalugu.Kandsin seda kogu aeg

03961948546e9a

see pilt on tehtud Viljandis.Aidas.

0576499217812
Kuulsad Kalevi tripid. Kalev Cramo,elagu!

04215200972f53
Lasnamäe korteris.Vähene aeg-aga mälestused on ilusad ja head.

042152131b830c

0421573253f0bc

Jõudsin ka Viljandis elata.Hääletame kardoga pealinna

Neid pilte on sadu,ilmselt salvestan need pildid ära ja lasen ilmutada.Sest minevikku on tore meenutada

Lisa kommentaar