• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Me ei ole otseselt veel remondiga alustanud,ning juba olen ma väsinud.Ma isegi ei julge mõelda,kui palju raha läheb meil kummutite ja diivani peale. Olen juba ainuüksi ehitusmaterjalide peale kulutanud ligi 300 eurot.Minu jaoks pole see teps väike raha.

Üleeile käisin ma sõbraga Võrus ning soetasime tapeete,värve,pintsleid,lampe ja miljon erinevat väikest asja pealekauaba. Eile käisin ma kohalikus empakis, kus ostsin põrandaliistud(need veel koju toomata), ahju värvi,tapeedi liimi(Umbes 4 pakki),pintselid,kruvisi. Ja juba seal läks üle 70 euro.Mul tavliselt ei ole rahast kahju,eriti kui see on minu raha, aga hetkel tundub küll,et remontimine on ikka sitaks kulukas tegevus.Aga töö vajab tegemist.

Täna(loodeatavasti)laenuatme ramirendist lihvimismasina ning saame hakata lihvima.Sest kõik järgnevad tööd seisavad selle taga.Eile juba tõmbasin tapeedi seinast.Oleks minu teha,tahaks juba homne päev lage värvida ja tapeete seina panna.

Loodetavasti pauli suureks sünnipäeva peoks saame me kõik korda.Kindlasti saame.Siis tuleb ette võtta meie oma tuba. Soetada suur ning äärmiselt mahukas riidekapp,tapeet tuleb ära vahetada,sest tahaksin ühte seina punaseks ning tuleb veel soetada sitaks pildiraame,sest ideaalis tahaksin ma ühe seina täiesti piltidega ära katta.

Aga seniks,kui remondime,tõstime juba eile Paul Herberti meie tuppa tagasi.Täitsa harjumatu oli.Tänase päeva jooksul pean kõik asjad ära pakkima ning uksed sulgema,sest tolmu tuleb ohtralt.Ilmselt peame enamjaolt teleka toas viibima.

Lisa kommentaar