Täna on esimene päev, kus ma reaalselt  ei tegele remondiga.Ma lihtsalt olen terve päeva üritanud remondi järgset kaost likvideerida.Pintslide ja rullide pesemine on selle kõrval täitsa käkitegu.Aga ma olen tohutult õnnelik,sest lastetuba näeb peaaegu välja nagu lastetuba.Homme lähme me õnneks lätti, ning soetame need kauaoodaud kummutid.Ilma nendeta on elamine nagu seapeas.Ma isegi ei hakanud pilti tegema.Täna ma sukeldusin riietemerre ja kookisin välja mõned üksikud väikesed sokid ja paari sukkpükse.

\"IMG_2380\"

Nagu te näete, tegin ma ka praaki.Kunagi kui meeles on,panen sinna ühe tapeedi riba

Eile panime kokku August Villemile mõeldud hälli.See on selline tavaline,kuid üle 20ne aasta vana.Sain selle taaskasutuse grupist,väidetavalt on see häll üle elanud 5 last, ilmselt elab ka järgmised 5.Mitte,et ma tahaks viite last.Kunagi tahtsin,aga enam küll mitte.

Nalja pärast panime Paul Herberti sinna sisse mängima ja ilmselt hakkas see mõte meile kõigile meeldima,sest nüüdsest magab ta seal voodis,seniks kuni August on ilmavalgust näinud.Reisivoodi riie läks nagunii katki.Homme panen ma selle kokku,loodetavasti õmblen selle ühe otsa kinni tagasi.

Aga ma olen tõsiselt rahul,sest enne nägi välja selline

\"014\"

Kõige rohkem meeldib mullle muidugi see,et tuppa sai valgust juurde.Kunagi paneme ka kardinad ette.Ja rulood. Selleks epaksin külastama ma Tartu linna.

\"IMG_2381\"

Nagu ka näete,pole meil toas veel elektrit ühendatud.Hetkel ajame läbi pikendustega!

\"IMG_2378\"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga