• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

See on uskumatu.Pea iga kord kui ma olen viibinud Võru haiglas(kas olnud sees või teinud uuringuid)on olnud emotsioon äärmiselt negatiivne.Ma olen varsti nagu katkine raadio-aga no päriselt.

Ainsaks erandiks saan õelda,et Paul Herberti füsioterapeut oli maailma lahedaim

Nagu näiteks täna.Meil oli aeg pandud 13.10(looteanatoomia),kohale jõudsime umbes 12.45.Arst pidi jõudma oma kabinetti kella üheks,jõudis veerand kaheks. Peale selle,et ta hilines, tundus,nagu ta võttis rasedaid täiesti suvalises järjekorras.Sest see rase neiu,kes istus juba enne meid pingil,tema aeg oli kell 13.00, tema aga sai ultrahelisse peale meid,ehk siis peale poolt kahte või oli see kolmveerand kaks.Kõik teised said enne teda.

Mind on terve elu närvi ajanud see,kui keegi ei suuda kellaaegadest kinni pidada.Nii ka see kord.Vingusime lõpetasin alles siis kui Hendrik mind nö korrale kutsus.Mis vingumise, ma olin tegelikult juba päris vihaseks saanud.Ma vist olen  õelnud,kuidas ma jälestan ootamist?!

Looteanatoomia ultraheli ei saanud võrrelda Tartu Ülikooli kliinikuga.Ma teadsin seda ammu,aga ma ei arvanud,et olukord on nii kurb.Ma ei saanud midagi erilist teada, saime küll mingid mõõdud ja asjad,isegi kuupäev tuli 9 päeva ettepoole,aga ma ei saanud sealt mingeid konkreetseid asju.Kas või näiteks see,et kas lapsel on kaks neeru.Arsti väitel on mu rasedus liiga väike selleks,et aru saada.Aga looteanatoomia uuringuid tehaksegi 20nda nädala kanti ning just seal peaks teada saama, kas kõik on nii nagu olema peab jne.

Mul on tunne,et novembri alguses lähen ma tasulisse ultrahelisse.Lihtsalt kasvõi sellepärast,et saada väikesest Augustist pilti(tegelikult ei saanud ma sealt mingit kindlat vastust,alles 24ndal nädalal pidid nö munandid alla laskuma).Seekord tahaks ma reaalselt lootest pilti saata ja selle ära raamida.

Võrus ei hakanud ma isegi küsima,et kas neil sellist võimalust üldse on. Niigi selle arsi sõnul olin ma väga kärsitu.

Ma tõesti tahaks Võru Haiglast head rääkida ning tutvuda nende toredate ja südamlike arstitega,kellest mu tuttavad rääkinud on.

Ja kurat,kas on tõesti raske õelda välja kaks nime?Minu teada olen ma Kanarbik-Pettai,mitte ainult Kanarbik!

 

Lisa kommentaar