• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ringi vaadates,leidsin ma veel ühe imetabase blogi.Minu õnneks on seal kirjas kõike,mida on vaja teada.Rääkimata menüüdest.retseptidest-mida saab veel valmistada.Heleni blogspot

Minule on just suureks abiks(ole alles algaja stattuses),sest alguses oli mu pea väga tühi.Vaatasin erinevaid retsepte ning kratsisin kukalt.Ma ju ei tea,mida ma tahan süüa ülehomme hommikul või 5 päeva pärast.Nüüd tasapisi olen hakanud ka ettemõtlema,mida ma teen umbes nädala pärast.Kui menüü on ilusti paika pandud,siis on poes tunduvalt lihtsam orienteeruda.Veel parem.Ma ei kuluta nii palju raha enam tühja-tähja peale.

31.12

H:Rasvakohv(vahukoor,kookosrasv ja suur lusika täis taluvõid),omtlett(3 muna .2spl vahukoort ja juustu).Nagu ikka hommikuti,jõin ainult rasvakohvi ära.Omletti sõin natukene,õnneks oli mul üks väike abiline,kes mul seda süüa aitas,vvõi siis maha pildus)
Lõuna:Rasvakohv,eilsest järgi jäänud kapsahautis ja 2 muna.
Õhtu:teen lõhesuppi(lõhe,külmutatud juurviljad,merevaik ja toorjuust).Vanasti lisasin sekka ka kartuleid.

Lisa kommentaar