• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma kasutasin viimati seda äppi siis,kui Paul Herbert oli veel pisikene ning käisin aegajalt jalutamas.Nüüd laadisin ma selle uuesti alla ning see on igati tänuväärt asi.Kuigi alguses ma ei m’letanud,kuidas muuta tegevus,siis tuligi välja,et olen koguaeg kõndimise asemel jooksnud.Täna klikkisin lihtsalt peale ja hopsti saingi valida.
Teate,ma olen uhke iga oma pisikese saavutuse üle,sest mingi hetk ma reaalselt ei suutnud end välja vedada.Isegi täna,kui vahelduva eduga tuiskas ja paistis päike,otsustasin ma majast lahkuda.Lisasin mp3ele veel Curly Stringsi,võtsin Luna ja voila!Jalutuskäik oli nii nii kuradima mõnus.Algselt kõndisin ma omale tuttavat teed mööda,pärast läksin metsa,kaldusin hetkeks kõrvale,aga lõpuks jõudsin ma ilusti koju.
Homme üritan ma tänase liikumise kahekordistada,või kolmekordistada.Algselt tahtsin ma minna rattaga,aga mõtlesin,et jalutamine on mõnusam.Oleneb muidugi ilmast,ehk suudan ka rattaga sõita.
endomondo
Kuna ma pean ka oma lubadusest kinni pidama,siis hetke seisuga tundub et motsivatsiooni on kuhjaga.

Lisa kommentaar