• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma olen hullult kaua tahtnud meie tuba “renoveerida”,kuid alati on jäänud see raha taha.Nimelt avaneb mul võimalus soetada uus mööbel ja uus tapeet.Tapeediks valin ma see kord täiesti valge.Ja mööbel tuleb valge.Musta tuleb ka sisse.Vaibad tulevad valge-ja musta kirjud,või siis valged.Täpselt pole ma suutnud veel välja mõelda.
Mööbli valik oli suhteliselt lihtne ja eeliseks on see,et ma ei pea hingehinda maksma.Pidasin kirjavahetust Läti optimuse mööblipoega.Kahekümnenda paiku,kui mul peaks raha laekuma,vormistan e-poes kohselet tellimuse ning siis on nende asi see transportida Alüksne poodi(mis on reaalselt täiesti võimalik).Ehk sõidame kuu lõpupoole lätti.
Toa remondiga tahan ma selle pärast kiirustada,et kui pisikene “võetakse välja” veebruari keskel,siis peaks olema valmis üks mõnus pesakene,kus saame tunda end perekonnana.
Tänasest nipiraamatust leidsin ma kaks imetabalist e-poodi,kust kavatsen ma kunagi mingit nipet-näpet tellida.Vaatasin ka igaks juhuks riidekapi hinda,aga kahjuks mul pole 800 eurot välja käia.
Üks on http://www.kodubutiik.ee/  ja teine ella.IMEARMSAD ASJAD.Päriselt.Koheselt tuli meelde mulle Pauli ristiema,kes on täpselt nii armas kui need asjad seal.

Siiamaani ei mahu mul pähe,et ma saan varsti teise lapse.Ja et see aeg on peagi peagi käes.Uskumatu.Kui ma eelmsie lapsega lugesin päevi ja nädalaid,kuid selle rasedusega pole see rolli mänginud.Ma tean ainult seda,et mul peaks olema 30+nädalat.Umbkaudselt.

Ning endiselt on mul tunne,et saan tüdruku.

Lisa kommentaar