Minu uued lemparid

Esimene lemmik-Coco nut water.Ütleme nii,et kui ma seda esimest korda proovisin(juhtus see Rootsi laeval)),siis ma ei arvanud sellest joogist suurt midagi.Mingi tavaline kookosemaitseline jook.Kui ma seda esimest korda poeletil nägin,teadsin ma koheselt,et sellest saab mu esimene lemmik jook.Saigi.Võin juua seda nõrkemiseni.Kuid kahjuks,meie alevi konsumis on seda raske leida,sest moh,inimestele ei lähe see eriti peale(peale minu) ning seda ei olegi enam juurde tellitud.Olen küll mangumas käinud,aga ei midagi.Seega kui ma linnas käin,ostan neid hulgim.

teine lemmik-Vita Mineral water(greibi ja sidrunheina maitseline).simest korda nägin seda imejooki Viru Folgil.Nägin kuidas kõik aina ostsid ja kiitsid,aga mina ei julgenud isegi mitte proovida.Mina olengi see,kes ei julge uusi asju proovida,pigem jään oma harjumuste juurde.Aga eelmine kord kui alevis poes käisin,ei olnud veevalikust seal õieti midagi ning otsustasin osta ja proovida.No miks mitte?!Oranz mulle isiklikult ei maitsenud,võtsin kohe rohelise sildiga pudeli omaks.

\"10917309_822126737847157_8687471274046543113_n\"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga