• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Homsest algab uus nädal,5nädalat on möödas,kui alustasin LCHF elustiiliga.Kõrvalmõjusi eriti olnud ei ole,patustanud olen vaid paar korda ning hetke seisuga võin õelda,et olen igati rahul.Eks see sunnib mind ka enndast liigutama.Kuigi olen teinud nädal aega pausi,sest teeolud olid jubedad.Egas tänagi paremad polnud.Oleks mul uisud,oleksin saanud uisutada.Alevisse läksin ma rõõmuga,kõndisin 5,1km 59 minutiga.Mis on väga hea,arvestades seda,et pidin jälgima igat oma sammu,et mitte kukkuda.Tagasi tulek oli kohutav,eks olin natukene juba väsinud.Otsustasin tulla lühemat teed,mis tähendas,et pidin sumpama lumes,kui jõudsin nö teele välja,oli tee juba nii libe,et ei jõudnduki kukkumist vältida.Õnneks poekotid hoidsid natukenegi tasakaalu.Ma jõudsin ka selle üle kiruda,et poes käisin.Sest mingil hetkel ma lihtsalt ei jaksanud.Mis mul muud üle jäi,kui tulla tigusammul ning loota,et ma ei kukuks.Seda ma kahjuks vältida ei suutnud.Kukkusin mitmeid kordi ning ühel korral astusin ma isegi veelompi.Olin püha viha täis.Kodupoole jõudsin otsustasin helistada härrale ja vatu kutsuda.Et kergendaks mu koormat.Kergendaski-jumal tänatud.Tagasi tulek võttis mul aega 1tund ja 43 minutit.

Homme üritan ma natueken väiksema teekonna ette võtta.Aga ma pean end sundima

Siin ka minu endomondo.https://www.endomondo.com/home

Nagu te näete,olen hakanud ka pilte lisama.https://kohvihoolikuelu.wordpress.com/2015/01/09/5-nadal/

Lisa kommentaar