• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Alles paar kuud tagasi vajasin mina abi,tänu nii paljudele inimestele,sain ma uskumatult kiiresti abi ja olen südamest tänulik kõikidele,kes mind otsustasid aidata.Täna jõudis minuni üks karjuv appihüüe.Ilmselt kui see oleks olnud kellegi seinal,ilmselt poleks ma seda ise tähele pannud.Aga minule kallis inimene palus mind näoraamatus,et kas ma saaksin jagada.See oli vähim mis ma teha sain.Jagasin lausa kaks korda ja tegin ka omapoolse annetuse.Tee seda sinagi!

Teen kopi ja peisti!

Armas sõber,
Oleme võtnud enda südame asjaks aidata ühte peret (kus on ema ja 5 tütart). Abi ootab Kärkide pere Vara vallas Koosa külas. Elu keerdkäikude tõttu on pere sattunud olukorda, kus vajaksid abi. Oleme võtnud nõuks aidata neil ära maksta elektrivõlg. Pereema sai hiljuti tööle ja nii on pere ise teinud juba esimese sammu, et eluga edasi minna. Aitame üheskoos teha ka teise sammu.

Ootame kõikide oma sõprade abi: annetada saab kontole EE751010011692319227 (konto on tehtud eraldi annetuse jaoks, saajaks on Marge Kimmel)

Kindlasti anname kõikidele tagasisidet, kuidas annetusi oleme kasutanud.

Ette tänades,
Marge ja Maarika

Lisa kommentaar