• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Viimasel ajal olen palju minu käest küsitud,mis on saanud lchf toitumisest?Pean kahjuks tõdema,et hetkel olen ma allavandunud,mitte täielikult,aga suures osas meeletult patustanud.Ma ei mäleta isegi,millal ma viimati hommikuks peekonit ja muna sõin.

Kuid minu kindlaks eesmärgiks on seda toitumist jätkata,peale seda,kui olen oma lapse kätte saanud.Kas siis isesünnitamisega või plaanilise keisriga.Eesmärgid on seatud,sihid on silme ees-mida veel tahta?!

Sellega seoses otsustasin ma endale soetada ka sellise huvitava raamatu.toidurevolutsioon

Tegelikult tahtsin seda ammu soetada,aga nagu mul kombeks,lükkasin selle mõtte tahaplaanile.Kui juba raamatute ostmiseks läks,ostsin ka selle.homöopaatiaSellest raamatus kuulsin ma esimest korda märtsibeebide grupis.Mitte just sellest raamatust,aga mingitest kummeli terakestest,mis pidavat tegema imeasju.Mõtlesin seda teemat natukene rohkem uurida.Uurisin mis ma uurisin,aga ennekõike pean ma selle raamatu läbi lugema.

Ja lõpetuseks, ostsin ka selle raamatu.nututa uni

Ehk saan see kord kasulikke nõuandeid ning mu teine laps jääb magama,ilma,et oleks nutnud tunde.Ja muidugi-ehk magab ta hoopis paremini kui Paul Herbert.

Esmaspäeval saan ma need kallikesed kätte.

Ahjaa,mingi aeg tagasi võtsin ma osa malluka kingiloosist.Ma olin selle ise ära unustanud,aga kui ma üks päev facebooki logisin ja nägin oma kommentarai malluka seinal,siis oli asi selge.Selle paki saan samuti kätte esmaspäeval.Halleluuja.

Nüüd mainin ka ära,et mul on esmaspäeva hommikul ka Põlvas üks tähtis kohtumine.Juhul,kui lapsuke ei sünni enne 9ndat märtsi.

unnamed-31

Lisa kommentaar