haigla jutud

Olen end sisse seadnud Põlva haiglasse.Saabusin siia eile kella 8õhtul.Mida hiljem,seda parem!Võtsin koheselt perepalati,et ei peaks hakkama hommikul ümber kolima,kui härra saabub.Esmamulje on igati positiive.Sünnitusosakonnas on sees peale minu veel üks naine koos härraga,kellel on enne mind keiser.Loodan et see aeg läheb ruttu,sest mul on räme joogijanu.Eile pidin olema terve päev vedela toidu peale,alates südaööst ei tohi ma grammigi vett võtta,mitte kui midagi!Suu ammu kuivab ja olen täiesti unetu.Kodus võtaksin ma klaasi külma lehmapiuma ja vaataks,kuidas mu pojakene voodis laiutaks.Ahjaa,mul on juba kohutav igatsus peal,samas olen ka tohutult rõõmus,sest varsti näen oma teist pisikest.Suudaks vaid keegi mu joogijanu kustitada

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga