• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma olen tänulik iga vaba hetke eest,mida mu lapsukesed mulle võimaldavad.Neit hetki pole küll palju,ent piisavalt,et saaksin endaga tegeleda.Spordiga.Sõidan rattaga või jalutan.Ringide pikkused on enamasti 10 km.Või vähem,kuidas kunagi.Arvestades võrumaa maastikku ja seda metsikut tuult,võin oma pedaalide sõtkumist lausa mitmekordistada!

Aga kui ma poleks end tagant kokku võtnud,poleks ma kaotanud vähem kui kuu ajaga 20 kilo.Saate aru,ma olen 20ne kilogrammi võrra kergem.Uskumatu.Ühtlasin olen ma enda üle väga uhke ja kallikesed,muidugi jätkan ma oma lchf elustiiliga.Rohkem rasva,vähem süsivesikuid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

minu ustav ratas ja võrratu paik.Suvel on küll see ossidega ummistatud,ent praegusel ajal on seal rahu ja vaikus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAkohustuslik pilt ka endast.

Lisa kommentaar