• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Enamjaolt olen olnud külma närviga,kuid eile lõin ma täiesti verest välja.Läksin tegema autokooli esimese mooduli vaheeksamit.Häbi tunnistada,aga ma pidin seda testi 4 korda tegema(Muidugi olid kõik erinevad küsimused),enne kui ekraanile kiri “sooritatud”.Kust kurat peaksin teadma,mis tegib siduri libisemisel?Ma ei ole olnud kunagi autoga sinasõber,mulle meeldib istuda pigem kõrvalistmel.Autotutvustund oli üpriski huvitav,järgmisest nädalast saan arvatavasti sõitma.KUi ma sellise tempoga jätkan,on juuliks load käes,see eeldab muidugi seda,et saan eksamitest läbi!Ma olen enam kui kindel,et kui auto rooli saan,lööb pildi rohkem selgemaks.Hetkel on küll nagu pudru ja kapsad.

Õhtuks olin niivõrd väsinud,et jäin e-loengu ajal tugitooli magama!

Täna mõtlesin ma e-loengu asemel käia jalutamas,aga tuli välja,et õhtul oli veel vaja poes käia.Nagu naksti,20km kõnnitud-sõidetud!

Lisa kommentaar