• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Väga haige,aga mul pole enam üldse aega!Äkki on läinud mu elutempo kiireks.Eelmine nädal käisin iga päev linnas,reedel pidin käima lausa kaks korda.Autokool on hetkel minu prioriteet.Reedel sain juba linnas sõita,käed olid üleni higised.See on üks koht,kus ma täiega üle mõtlen..Nüüd pean võtma e-õppes oma viimased 5 loengut ära ja sooritama vahemooduli testi,muidu olen sõidutunidega teooriast ees ja sõitma ei saagi.Testi kardan ka tohutult,nagu ikka.Pole minu tass teed.Õnneks on hakanud pilt selgemaks minema.Hoidke mulle pöialt,et kõik hästi läheks.

Teine asi,mis röövib mu aega,on remont.Kapid olen suutnud ära lihvida ja riiuli ära õlitada ning tapeedi ära vahetada.Kuid uksed on mul endiselt värvimata.Varsti lisan siia ka paar pildikest,kui ma kunagi arvutisse tulen.

Jooksmist naudin ma iga päevaga aina rohkem,ent täna tundsin,et ma pole veel valmis jooksma iga päevaselt 10 km.Millest on mul väga kahju,sest see on ainuke OKEI ring,mis siinkandis leida on.

Kapselkohvimasin on tõeline nauding.Täna üritasin juua tavalist presskannukohvi,tuli välja,et see mulle enam nii palju ei maitsegi!Olen end ära hellitanud.

Lapsed kasvavad nii kiiresti,mu kõige väiksem silmarõõm kaalub juba 7,1kilo.Mõtlen juba hirmuga,kui palju kaalub ta pooleaastaselt.Paul Herbert on hetkeseisuga August Villemist AINULT 5 kilo raskem.AINULT viis.Uskumatu.

Pean tõdema ka seda,et mu härra on lihtsalt imetabane!

Ma tõesti püüan rohkem arvutisse jõuda.Täna on reaalselt esimene päev üle pika aja,kui ma e-õppes loenguid võtsin ja blogi jõudsin kirjutada.

Lisa kommentaar