• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Paljud on vast märganud,et ma pole siia blogisse kaua aega jõudnud.Põhjusi on lausa mitmeid.Ma pole leidnud selle jaoks sobivat aega,õigemini,ma pole tahtnud leida.Alati oli vaja midagi muud teha.Paaril korral isegi alustasin kirjutamist,järgmisel hetkel salvestasin juba mustandina ja nii see jäigi.

Kõige põnevam uudis oleks see,et väike August Villem tegeleb juba roomamisega.Iga päe aina kiiremini ja kaugemale.Tüüp ise pole veel 5kuunegi,rääkimata sellest,et oskaks ise end keerata.Midagi ta üritab,ent roomamine tundub talle palju põnevamana.

Ma ise olen ka end käsile võtnud.Oli aeg,kui lasin end täiesti käest.Sõin palju nisutooteid,ei hoolinud süsivesikutest ja mis peamine,ma ei jõudnud trenni teha.Olin pidevalt stressis ning ajasin magusat näost sisse.Nüüd olen juba nädal aega olnud  taas lchf lainel,ning ma tunnen,et teen taas õiget asja.Mul on täiega kahju,et ma paar viimast kuud kaldusin teest veidi kõrvale.

Kui nüüd ka autokoolist rääkida,siis noh,sellega ei lähe üldse hästi.Mul on tunne,et ma ei saagi ealeski teooriaeksamit tehtud.Sõita ma juba oskan,isegi üksinda olen sõitnud,aga teooriast olen ma sitaks läbi kukkunud.Nagu õeldakse-mis sitasti,see uuesti!

Mõtlesin küll,et pilte ei viitsi panna,aga leidsin Herbertist ühe toreda pildi.Selline ta meil suvepäevadel ongi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lisa kommentaar