• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

See oli esimene aasta,kui võtsin end kokku ja tegin endale uueaasta lubadusi.Ma pole küll jõudnud neid veel paberile kirjutada,ent peas on need täiesti olemas.Ma ei luba taevast kuud alla tuua,aga ma luban,et minust saab taas üks positiivse elllusuhtumisega inimene.Ma tahan unustada kogu selle negatiivusse ja vihkamise,mida olen tundnud päris mitu pikka aastat.Kogu seda sitta on lihtsalt olnud liiga liiga liga palju!Ma tahan muutuda,ma pean muutuma.Juhul,kui tahan olla õnnelik.Ma tahan taas elada,nautida igat hetke ning mõelda,et küll see maailm on tore paik.Ja muidugi,peaksin olema tänulik selle üle,et mul on olemas kaks imearmsat last,armastav abikaasa ning loodetavasti(kunagi) saab üks perekond taas kokku!Et aastad ei läheks raisku,ja et mu lastel oleks olemas neli imetabast tädi.Ma püüdlen õnnelikuma elu poole!

Olen sisimas alati uskunud,et inimesed on ilusad ja head.

Teised lubadused on natukene väiksemad.Kunagi pean ka tegema ARKI sõidueksami ära!Ja ennast tuleb käsile võtta.Olla rohkem sportlikum!

 

 

 

 

Lisa kommentaar