• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Hetkel sõidab mu ema pealinnast Tartu poole, see tähendab seda, et VAID mõne tunni pärast läheb mu elu  lihtsamaks. Ma saan natukenegi rahulikumalt võtta ja kui veab, siis jääb mul aega isegi kohvi nautida. Või siis saan rahulikult süüa teha, ilma et peaksin end samal ajal kolme lapse vahel jagama. Herta on hakanud veel emmekamaks, ma ei uskunud, et see üldse võimalik on. Aga on. Tüdruk püüab juba käputada!

Homme võtame suuna läti poole, et sealt varuda head ja paremat sünnipäevaks. Tähistame August Villemi Ja Hendriku sünnipäeva koos, sest kahte eraldi pidu pole mõtet teha. Tordi pidin ma tellima teise tordivalmistaja poolt, natukene imelik, sest noh..mulle täiega meeldib minu imeline tordivalmistaja aga tema puhkab sel ajal. Loodetavasti uus tegija on pea sama tubli ning tellitud  tort maitseb samahästi.

Uskumatu, August Villem saab juba 2 aastseks!

 

 

Lisa kommentaar