• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

See on suht erakordne hetk. Peaaegu on vaikus ( kaks last magavad, üks on magama jäämas)ning ma jõudsin siia! Kahetsusega pean nentima, et isegi kui tahaks või viitsiks kirjutada, siis paraku ei ole avanenud sellist vabat momenti. Viimasel ajal pole olnud ka eriti viitsimist.

Lastega on enam-vähem. Mõni kord on häid päevi, mõni kord on väga halbu päevi. Mõnel päeval on August V viibinud öösel minu õe juures, mis on mind väga palju aidanud. Pauli pole ma julgenud kunagi jäta kuskile ööseks, sest ta on meil täielik hellik ja hull emmekas. Ühel päeval ma seda tegin siiski- ja sai hakkama! Kuid hommikul, kui ma õe juurde läksin, olin lapsed äravahetatud. Kohe hakkasid poisid omavahel kaklema ja tülitsema. See on umbes sama, kui lasteaiast saaks tagasi nagu äravahetatud lapse.

KUID, kõige suurema üllatuse on teinud meile August Villem. Ta hakkas potil käima. Me olime suht masenduses ning kartsime, et saadame lasteaeda mähkmetega lapse. Ta üldiselt ei hoolimud sellest, et kas tal tuli püksi või kui kaua see kaks püksis oli. Me ikka proovisime mitu mitu korda. Kõik eelnevad korrad olin lõpuks alla andnud. Aga siis otsustasin nii ennast kui ka teda käsile võtta- ja andiski tulemuse. Ma ei uskunud, et üks selline pisikene sündmus võib olla nii nii positiivne.

Herta on ikka selline hull emmekas. Tissi saab õnneks ainult öösiti, aga varsti pean üldse ära lõpetama, sest ta ei saa enam sellest kõhtu täis. Niiviisi ta ripubki mul tunde rinna otsas. Mõni öö on ikka väga rahutu ning üks kord oli ka 5 tundi üleval. Pudelist ta öösel keeldub. Ta võib röökida end hingetuks, aga tema pudelit öösel ei võta.

Seisab, sööb kõike, aga tundub et ta ei kavatsegi veel liikuda. Tean, et selleks on veel vara aga kuna ta on nagu August vol kaks- siis mõtlesimegi, et hakkab ka varakult kõndima. Kae nalja, temal kiiret pole. Võib-olla ongi parem.

Mulle isiklikult tundub, et hakkab vaikselt kergemaks minema, kuid on ka väga hulle päevi, kus mõtlen, et ma enam ei jaksa!

Ostsin isegi telgi. Mõte on hakata lastega telkimas ja sõitmas käima. Kunagi siis, kui nad on rohkem inimeste moodi.

Selleks korraks kõik!

 

 

Lisa kommentaar