• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Enne märtsikuu algust võtsin ma ette 2nädalase missiooni, milleks oli “Herta Hermiine mähkme-ja potivabaks”. Nägin ropult vaeva, musta pesu oli lademetes- aga sain hakkama! Mingil hetkel tahtsin täiega allaanda. Sest noh.. raske oli. Talle oli uus olukord harjumatu ja mina pidin teda lohutama ja tema nuttu kuulama.

Hermiine läks esimesel märtsil lasteaeda. Ma olin ühtlasi nii rõõmus ja samas ka natukene hirmul. Et kuidas ta hakkama saab. Tuli välja, et ta on mul täpselt sama tubli kui mul poisid alguses. Ei mingitt nuttu. Eks ta oli harjunud ka seal käima, käis ju imikuna mul kogu aeg kaasas. Ja nüüd kaks nädalat hiljem- ta on endiselt tubli. Natukene jonni on küll tulnud ja potile väga lasteaias pihta ei saa( kodus käib kogu aeg potil). No mitte midagi nunnu. Kuulen alatihti seda, et kui tubli ta ikka on! Tegelikult on ta ikka mul hullult tubli ja asjalik. Minu väike printsess.

Vot siis sellised muutused.

Ahjaa, liitusin ka Erik Orgu toitumiskavaga. Ma esimest korda elus olin nõus selle eest ka maksma. Õnneks oli naistepäeva soodustus ja sain selle poole hinnaga. Ma natukene tunnen puudust ka oma lchf, ent tegelikult on see ikka suht sarnane(mingis mõttes). Orgu kaval saab rohkem puuvilju süüa! Et mingitki suhkrut saada:) Vahepalasi on ka rohkem, mis praegusel ajal mulle sobib. 1,5 nädalaga võtsin alla üle 2kilo, ent tänane päev läks mul ikka natukene lappama.

 

 

 

Lisa kommentaar