• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Muutused on meie igapäeva elus täiesti tavalised nähtused. Me muutume tihti või noh tahame muutuda. Iga kord muutused ei toimi/ei püsi, peab võtma asja ette suuremalt. Palju suuremalt.

Blogimisega pole mul olnud never ever nii pikka pausi. Eks eluke on vajanud elamist.

Mul on olnud paar teemat, mis on hakanud mind isikilikult kõnetama või koguni häirima.

Üks kõige probleemsem asi on loobuda sotsiaalmeediast.
Ja teine, on kaalust alla saaminne,millest ma rääkima hakkangi. Ma tean, mida ma sellks tegema pean, ma olen üritanud jälgida erinevaid nõuandeid, ma olen proovinud mitmeid “elustiile” ent tundub, et miski ei toimi. Ma pole vist olnud kunagi rohkem motiveeritud kui praegusel ajal. Ma tean,et on viimane aeg end kätte võtta- Ja seda ma nüüd kavatsengi teha. Hoidkem mulle palun pöialt, sest minu motivatsioon on kerge kaduma. Alguses tundub,et läheb hästi aga järgmisel hetkel,joon ma kokat ja söön moorapead.

Lisa kommentaar