• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma räägin teile oma igapäeva ärkamise kellaaegadest. Oma äratuse alguspunktiks loen ma 04.00 hommikul. Igapäevaselt panen ma igaksjuhuks 4-5 äratust kui tavaliselt olen ma 4.15ks end suutnud voodist väljaajada. On juhtunud ka selliseid päevi kus ärkamine on väga vaevaline. Siis tuleb natukene seda äratust edasi lükata, tagajärjed on muidugi kohutavad- ma pean tegema seda kõike kiirtempos. Alguses oli see veidi harjumatu. Inimene harjub ju kõigega, nii vähemalt räägitakse.

Ette on tulnud ka selliseid päevi kui ma ärkan tund aega enne äratust. Hiljuti jäin ma veidi enne ühte öösel magama ja ärkama pidin juba peale nelja.

Hommikune rutiin on imelihtne. Lauta(toidan ära kanad), teen pliidile tule alla, samal ajal valmistan jooksvalt endale kohvi. Ja kui hästi läheb, saan seda rahus ja vaikuses natukenegi nautida. See vist ongi mu ainuke hetk päevast, milleta ma ei veaks välja. Kella kuuest alustan laste äratamist, kell seitse olen juba lasteaia ukse taga( jah, me oleme jõudnud aegajalt enne kasvatajaid) ning peale seda põrutan ma linna tööle.

Lihtsalt..aegajalt..tahaks mingit päeva kus ma saaksin magada näiteks kella üheksani. Vot sellisdest asjadest unistan mina.

Lisa kommentaar