• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Sain eile kätte Elamise Kerguse paki. Nii hea, et Vastseliinas on nüüdsest kaks pakiautomaati.

Elamise Kerguse lehest kuulsin ma esmakordselt Pille-Riini käest, kui ma uurisin natukene maad, kuidas elada loodussõbralikumalt.

Selle lehe peale klikkides, tahtsin ma absoluutselt kõike. Õnneks ta suutis koheselt mu maapeale tuua ja jätsin asja sinnapaika.

Vahariie jäi mind kuidagi kummitama. Mitte otseselt kummitama, lihtsalt..kogu aeg mõtlesin selle peale aga kuidagi ma ei raatsinud.

Nüüd hiljuti kui ma alustasin oma ökomöko eluga, siis see oli reaalselt esimene leht, kuhu ma klikkisin. Tahtsin alustada küll roostevabast terasest nõudest, aga valisin hoopis teised tooted.

Valisin alustuseks seebialuse, plekieemaldusvahendi, pesumuna ja vahariide komplekti. Targad valikud, ma tean. Pesu pesemisega on meil täpselt sellised lood, et me reaalselt peamegi iga päev pesu pesema, et me ei upuks musta pesu hunnikusse. Kui juba pesta, siis teha seda loodussõbralikumalt.

Vahariidest olin juba ammu vaimustuses. Enne seda kui mul see reaalselt olemas oli. Kuigi mul on tunne, et mul oleks vaja mitu komplekti veel juurde, sest sinna saab absoluutselt kõike sisse pakkida. See on üks imeline abivahend.

Lisa kommentaar